Om os

Langt ude på landet, i nærheden af Randers i landsbyen Rejstrup, finder du virksomheden Rejstrup Savværk-Lille Bjørn.

Vi er en veletableret virksomhed, der igennem mere end 30 år har specialiseret sig i at fremstille legepladser tilpasset den enkelte kundes specielle ønsker og behov.

Lille Bjørn er et firma i konstant vækst og under løbende udvikling. Men alligevel formår vi at fungere som en god, men lille samarbejdspartner, hvor vores kunder altid er i højsædet. Fra start til slut vil kunden blive vejledt af vore dygtige medarbejdere. Sælgeren vil med sin velassorterede mappe under armen, altid være klar med et godt tilbud samt en kyndig vejledning. Lille Bjørn er altid parat med indretningsforslag og tilbud efter behov og ønske.

Produktionen håndteres hos Rejstup Savværk af medarbejdere, som alle har en håndværksmæssig uddannelse, ellers oplærer vi selv vores personale. Vi har egne montører og er med egen lastbil i stand til at klare alt lige fra det første tilbud, til fragt og montering.

Lille Bjørn har egen legepladsinspektør, som hjælper kunden med at gøre legepladsen sikker. En legeplads fra Lille Bjørn vil altid være i stand til at klare et eftersyn af en autoriseret legepladsinspektør. Skulle legepladsen mod al forventning ikke godkendes, udbedrer vi selvfølgelig fejl og mangler, således at legepladsen efterfølgende klarer eftersynet. Dette sker selvfølgelig uden beregning.

Alle Lille Bjørn legeredskaber er fremstillet efter DS/EN 1176.

Du er velkommen til at følge os på Facebook

Lille Bjørn er et firma i konstant vækst og under løbende ­udvikling. Men alligevel formår vi at fungere som en god, men lille samarbejdspartner, hvor vores kunder altid er i højsædet.