Multihuse

Mangler børnene et sted hvor de kan komme i ly og læ for rusk og regn, eller måske blot lidt skygge på en varm solskinsdag? Vores multihuse er løsningen!

Et multihus kan bruges til alt lige fra et sted at spise madpakkerne, til en dejlig bålhytte, hvor det er muligt for børnene at lave mad. Multihuset er også oplagt at bruge til udendørs undervisning.

Mange forskellige slags multihuse

I kataloget kan der ses nogle af de forskellige typer af multihus vi producerer, samt det tilbehør der kan monteres i direkte forbindelse dermed. Derudover kan der også ses forskellige bålsteder, bænke, brændeskure og lignende. Få mere information om vores legepladser.

Husk endelig at vi altid kan designe multihuset ud fra Jeres specifikke ønsker – tøv endelig ikke med at sende os en mail eller kontakt os på anden vis.
Se katalog

Er du interesseret i at høre mere om vores mutihuse?

Hvis du har spørgsmål eller har et bestemt projekt i tankerne, så høre vi meget gerne fra dig. Du har mulighed for at kontakte os på telefon 96 57 20 00, sende en mail til lillebjoern@rejstrup.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.