Profil

Langt ude på landet, i nærheden af Randers i landsbyen Rejstrup, finder du virksomheden Rejstrup Savværk-Lille Bjørn som er en veletableret virksomhed, der igennem de sidste 20 år har specialiseret sig i at fremstille legepladser tilpasset den enkelte kundes specielle ønsker og behov – og ikke nok med det; vi har et stort udvalg i alt lige fra legeplads, møbler, til legetøj og cykler.

Lille Bjørn er et firma i konstant vækst og under løbende udvikling. Men alligevel formår vi at fungere som en god, men lille samarbejdspartner, hvor vores kunder altid er i højsædet. Fra start til slut vil kunden blive vejledt af vore dygtige medarbejdere. Sælgeren vil med sin velassorterede mappe under armen, altid være klar med et godt tilbud samt en kyndig vejledning. Lille Bjørn er altid parat med indretningsforslag og tilbud efter behov og ønske.

Produktionen håndteres hos Rejstup Savværk af medarbejdere, som alle har en håndværksmæssig uddannelse, ellers oplærer vi selv vores personale.Vi har egne montører og er med egen lastbil i stand til at klare alt lige fra det første tilbud, til fragt og montering.

Lille Bjørn har egen legepladsinspektør, som hjælper kunden med at gøre legepladsen sikker. En legeplads fra Lille Bjørn vil altid være i stand til at klare et eftersyn af en autoriseret legepladsinspektør. Skulle legepladsen mod al forventning ikke godkendes, udbedrer vi selvfølgelig fejl og mangler, således at legepladsen efterfølgende klarer eftersynet. Dette sker selvfølgelig uden beregning.

Alle Lille Bjørn legeredskaber er fremstillet efter DS/EN 1176.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

I umiddelbar forbindelse med savværket i Rejstrup ligger den nyetablerede hardball forening som er godkendt efter gældende regler og er medlem af DGI. Her finder I en stor bane på størrelse med ca. 4 fodboldbaner og en stor safetyzone.

Se mere på deres facebookside