Godkendt legeplads til børnehave, institution og vuggestue

Godkendte legepladser til børnehaver, institutioner & vuggestuer efter jeres behov

I sammensætningen af vores godkendte legepladser er det i sandhed kun fantasien der sætter grænser! Vi skaber godkendte legepladser til blandt andet institution, vuggestue og børnehave. Vi kan producere alt fra helt klassiske legetårne, gynger og legehuse til store piratskibe, kongeslotte og helt til Jeres egne designideer. Den ideelle legeplads indeholder elementer der favner alle børns ønsker til udendørs leg, derfor er det oplagt at vælge elementer der indbyder både til vild, aktiv leg til dele der er oplagte til at børnene kan fordybe sig i mere rolig rolleleg – på vores godkendte legepladser er der noget for enhver smag. Vi tilbyder også speciallavet multihuse.

Find den rette legeplads til jeres institution

I kataloget kan I se nogle af de løsninger, både inden for legepladser, motorikbaner og klatrestativer vi før har opført. Dette er dog kun ment som inspiration, gennem besøg fra vores konsulent kan I få Jeres legeplads præcis som I ønsker. Sammensæt en legeplads til børnehave, en legeplads til vuggestue eller en unik legeplads til en anden institution. Vi fører legeredskaber til børn i alle størrelser og også til børn med særlige behov.
Se katalog

Få mere information om vores godkendte legepladser

Hvis du har spørgsmål eller har et bestemt projekt i tankerne, så høre vi meget gerne fra dig. Du har mulighed for at kontakte os på telefon 96 57 20 00, sende en mail til lillebjoern@rejstrup.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.